Bedrijfspresentatie animatie laten maken
voor elk detail

volgende

trofee-animatie

level

animatieresultaten

business

raketanimatie

presentatie

met animatie

Waarom bedrijfspresentatie animatie laten maken?

In plaats van een powerpoint of keynote template te gebruiken, breng je je bedrijfspresentatie naar een hoger niveau met de toevoeging van animatie. Een jaarlijks budgetrapport vertaald in een bewegende infographic, een nieuw ontwikkelde app-interface in beweging gezet, of een recent gelanceerde productlijn gepresenteerd door middel van foto's en geanimeerde typografie; er zijn tal van mogelijkheden om animatie toe te voegen aan je professionele bedrijfspresentatie. Wij kunnen een presentatie vanaf nul animeren, of je eigen bestaande beeldmateriaal, fotografie of video combineren tot een geanimeerd eindresultaat.

Verscheidenheid aan technieken

Wij bieden diensten aan die je helpen je doelgroep te overtuigen en te activeren. Met onze up-to-date kennis van animatie en je kennis van je merk werken wij graag samen aan een oplossing op maat. Als full service creatieve animatiestudio gebruiken we verschillende technieken die je animatie naar een hoger niveau tillen en de wereld laten zien waar je dienst, product of proces om draait.

projecten

doorvoerpijl wit

Een selectie van onze projecten die ons en onze klanten trots maken 

Geen items gevonden.
doorvoerpijl wit
538 infografische presentatie

Innovatiecentrum Cambridge

CIC Groothandelsgebouw

Geen items gevonden.
doorvoerpijl wit
CIC Groothandelsgebouw

Check ons portfolio en laat je inspireren door onze storytelling, design en productie.

Alle projecten

doorvoerpijl wit

Met 15 jaar internationale ervaring creëren wij animaties die je doelgroep bereiken en activeren .

In onze samenwerkingen betrekken we je graag bij elke stap van het project. Met een combinatie van onze kennis van animatie en jouw kennis van je merk creëren we ontwerpen die je doelgroep aanspreken en je bedrijf weerspiegelen.

Studio

Studio

Studio

Studio